Aszfaltozás 

Meleg Aszfalt - Gépi terítés Finisheres bedolgozással hengerrel tömörítve.
Ac-11es meleg aszfalt minőséggel.

Napi kapacitása akár több ezer négyzetméter.

A meleg aszfalt  elsősorban összefüggő nagy terek, telephelyek, udvarok, utak, utcák, járdák, sportpályák kivitelezésénél használatos megoldás!

A munka végeztével a meleg aszfalt  teljesen sík, így egyenletes felületet kapunk! Mint a nevében is láthatjuk, itt a meleg aszfaltot gépi erővel azaz Finisherrel terítjük el, amit a meleg aszfalt  vibrációs hengeres tömörítése követ!


Aszfatozás meleg hengerelt aszfaltal - Kézi terítéssel Ac-11-es aszfalt minőséggel.

A meleg aszalt kézi bedolgozása napjainkba a legelterjedtebb kivitelezési forma. Lehetőséget nyújt bármely olyan területen meleg aszfalt kivitelezésére ahová nagy gépek nem férnek be!

A meleg aszfalt kézi kivitelezése elsősorban udvarok kisebb telephelyek, járdák, parkolók készítésénél ajánlott!

Rendkívül erős, időtálló felületet kapunk.
A munka folyamán, mint az a nevében is benne van a meleg aszfaltot a már előre bitumenemulzióval kezelt felületre kézi erővel terítjük el majd ezt követően jön a meleg aszfalt hengerelése esetleg lapvibrátorral történő tömörítése!

Mart aszfalt terítés! 

A mart aszfalt már egyszer bedolgozott hideg, rideg, kemény aszfaltot amely útépítésből visszamaradt, esetleg útburkolat javítás, felbontás esetleg felmarás után keletkezett sem vész kárba! Ezen anyag összedarálása után a mart aszfalt anyagot egy rendkívül tág újrafelhasználási területen alkalmazhatjuk!

A mart aszfalt Ideális bekötőutak, mezőgazdasági utak, leállósávok, parkolók, lápos-sáros helyek feltöltésére! A kivitelezés nagyon tartós, erős kemény felületet hagy maga után!

A mart aszfalt kivitelezési vastagságát rendszerint a rajta haladó igénybevétele határozza meg!

A mart aszfalt tartósságát növelhetjük bitumenemulziós permetezéssel és ezt követően 2/4-es bazaltkő beszórással ! Minden esetben nagyon fontos a vibrációs hengerelés a megfelelő tömörítés érdekében!